top of page
Vybráno pro vás...

Láska prochází žaludkem...

Určitě s námi budete souhlasit, že na každé svatbě je klíčová nejen krásná výzdoba, ale i dobré jídlo. Láska prostě prochází žaludkem, že jo! :-) Proto jsme velmi rády, že u nás vznikl web, který cateringové společnosti sdružuje a přehledně zobrazuje ty nejdůležitější informace o nich. Tento web najdete zde www.caterings.cz.

www.caterings.cz

Má jednu velkou výhodu. Můžete si vyfiltrovat jen ty cateringovky, které jsou pro vás relevantní. Takže si zvolíte třeba cateringy na svatbu v Praze a okolí (www.caterings.cz/nabidky/svatba/praha) a krásně se vám ukáží jen ty, které jsou pro vás zajímavé. Najdete tam ale i mnoho libůstek. Třeba firmy specializující se na kávový catering (www.caterings.cz/nabidky/kavovy-catering/praha) nebo na sladký catering (www.caterings.cz/nabidky/sladky-catering/praha) Najdete tam třeba i naše oblíbene www.flatwhite.cz. :-)

Inspirovat se a poptat můžete nejenom cateringovky samotné, ale i jejich specifické nabídky. Ty spolu s profily cateringů najdeteve ve výpisu nabídek (https://www.caterings.cz/nabidky) nebo na stránce profilu cateringu.

Skvělé taky je, že za použití webu caterings.cz se nic neplatí. Prostě pokud vás nějaká nabídka zaujme, pošlete jednoduše poptávku přes formulář a společnost se vám sama ozve s konkrétní nabídkou. Je to prostě taková dobrá služba pro Vás a to je fajn. Poptávek můžete poslat samozřejmě víc a pak si vybírat. ;-) Ideální varianta.

Tak pokud Vás zrovna toto téma zajíma, doufám, že Vám třeba ulehčí práci. :)

Přejeme krásné přípravy na váš velký den a také dobrou chuť. :)

Archiv:
bottom of page